Trouwen in Het Arsenaal

Elkaar het ja-woord geven op hemelse hoogte? Dat kan! Het Arsenaal dat gelegen is in het karakteristieke centrum van Vlissingen, biedt u de mogelijkheid om te trouwen op 65 meter hoogte.
U geniet hierbij van een schitterend uitzicht over de Westerschelde en de stad Vlissingen, Middelburg en Breskens.

De uitkijktoren
De toren van Het Arsenaal is één van de officiële trouwlocaties van Vlissingen. In een romantisch decor geeft u elkaar het jawoord en geniet u samen met uw gasten van het prachtige uitzicht en elkaar. Jullie hebben, zolang jullie dit willen, exclusief de toren voor jullie gezelschap in gebruik.

Het attractiecentrum
Voor of na de plechtigheid zijn u en uw gasten van harte welkom om de onderwaterwereld en/of piratenattracties van Het Arsenaal te bezoeken. Leuk voor uw gasten en voor u als bruidspaar de ideale gelegenheid om met uw fotograaf in en rond Het Arsenaal uw geluk te laten vastleggen.

Brasserie
Uw receptie, diner en feest kunnen plaatsvinden in onze Brasserie met uitzicht over de jachthaven van Vlissingen. Wij horen graag wat uw persoonlijke wensen zijn zodat we een mooi aanbod op maat voor u kunnen samenstellen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en rondleiding door te mailen naar info@arsenaal.com of te bellen naar 0118-415400.