Op schoolreis naar het leukste attractiepark van Zeeland

Als u op zoek bent naar een spannend en leerzaam schoolreisje waarbij de kinderen kunnen genieten van verschillende belevenissen, bent u bij ons aan het goede adres!

Schoolreis arrangementen


Voor scholen hebben we een aantal zeer aantrekkelijke programma’s. Naast de entree en een eventuele schoolhap is het bij ons mogelijk om het schoolreisje uit te breiden met een leuke excursie of opleiding. Hierbij kunt u kiezen uit:

Piratenopleiding (4-7 jaar)
Deze opleiding maakt van de kinderen echte piraten. De kinderen worden tijdens deze opleiding begeleid door een piraat, die hen de fijne kneepjes van het piratenvak zal leren. Durven de kinderen dit aan? Na de uitleg van de piraat gaan ze met behulp van een schatkaart door Het Arsenaal. Wie zal het lukken om de piratenschat te vinden? Aan het einde van de opleiding worden de kinderen beloond met een echt piratendiploma en een piratenschat.

Haaienopleiding (7-12 jaar)
Onder begeleiding van onze bioloog gaan de kinderen door de onderwaterwereld. Er wordt van alles verteld over onze verschillende zeedieren. Zijn er vragen? Deze mogen naar hartenlust gesteld worden! Als de kinderen goed opletten gaan ze met een diploma ‘bioloog in opleiding’ op zak weer naar huis.

Strandexcursie
De hele klas gaat onder begeleiding van onze zeebioloog het strand op. Samen met de zeebioloog worden er dieren gevangen en verzameld. De kinderen vangen zelf krabben, zeesterren en garnalen en misschien doen ze nog wel een hele bijzondere vangst. Nadat de zeebioloog uitleg heeft gegeven over de vangsten van de kinderen, worden deze dieren weer teruggezet in zee. Een schoolreis in Zeeland die de kinderen niet snel zullen vergeten!
Let op: een strandexcursie is alleen uit te voeren bij laagwater. Informeer voor de dagen waarop dit mogelijk is.

Horeca
Speciaal voor scholen bieden wij tegen een gereduceerd tarief een lekkere schoolhap bestaande uit frietjes met mayonaise en een snack naar keuze. Ook is het mogelijk om een waterijsje, beker ranja of onbeperkt ranja voor de kinderen te bestellen.
Daarnaast is het voor scholen toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen. Dit dient wel buiten het park genuttigd te worden.

Schoolreis prijzen

Arrangement Prijs Uitleg
Schoolbezoek aan Het Arsenaal € 10,50 per kind
€ 10,50 per begeleider
Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis entree
Piratenopleiding € 1,75 per kind
Haaienopleiding € 1,75 per kind
Strandexcursie 0 – 40 personen: € 65,00
40 – 80 personen: € 130,00
Horeca Prijs Inclusief
Schoolhap € 3,75 per persoon Friet, mayo en snack
Schoolhap € 4,00 per persoon Friet, mayo, snack en beker ranja
Beker ranja € 0,60 per beker
Onbeperkt ranja € 2,00 per persoon
Frisdrank naar keuze € 2,60 per consumptie
Waterijsje € 1,00 per stuk

▪ De piratenopleiding, haaienopleiding en strandexcursie kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een bezoek aan Het Arsenaal
▪ Bovenstaande prijzen zijn geldig voor groepen vanaf 20 personen.
▪ Zijn jullie (onderdeel van) het speciaal onderwijs? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Vragen of schoolreis reserveren?
Het is noodzakelijk om een schoolreis te reserveren. Wilt u een schoolreis bij Het Arsenaal boeken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)118-415400 of door een aanvraag te sturen naar info@arsenaal.com.