Het Arsenaal

Bestel je tickets online en bespaar 10%

Koop je ticket »

Routebeschrijving

Navigatieadres

Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen
Tel: 0118-415400

kaart weergeven

Routebeschrijving

Met de auto

Vanaf de snelweg A58, volg Vlissingen. Volg de borden P-Arsenaal. Vanaf Walcheren, volg eerst de richting Vlissingen / Bergen op Zoom, dan richting Vlissingen. Volg de borden P-arsenaal. U kunt ook uw route plannen op ANWB.nl of met Google Maps.

Vanaf station Vlissingen/aankomst Fast Ferry

Eindbestemming station Vlissingen, vanaf hier buslijn 56 of 58. Uitstappen halte: Betje Wolfplein. Vanaf hier 5 minuten te voet door het centrum van Vlissingen. Het is ook mogelijk om vanaf het station te lopen naar Het Arsenaal. U loopt dan over de dijk en bent circa 20 minuten onderweg.

Of u neemt de Watertaxi Vlissingen.

U kunt met de watertaxi van het station of de veerboot naar het "Dokje van Perry". Vanaf hier is een looproute uitgestippeld naar het Arsenaal. Deze duurt ongeveer 5 tot 7 minuten.

Parkeren

Wanneer u een bezoek brengt aan Het Arsenaal, dient u rekening te houden met een bezoeksduur van 1 dagdeel. Zodra u het stadscentrum van Vlissingen binnenrijdt, staat er een P-route Arsenaal (aan de Koningsweg) aangegeven. De eerste 3 uur parkeert u hier gratis. Is P-Arsenaal vol, volg dan de blauwe borden P-route naar P-Fontijne en P-Schelde. Deze bevinden zich op circa 5 minuten lopen van Het Arsenaal. Rondom Het Arsenaal is er voldoende mogelijkheid om te parkeren. Het gaat hier om gemeentelijke 'betaalde' parkeerplaatsen. Ook op deze parkeerplaatsen geldt betaald parkeren.

Piratentheater

Piratentheater

Plattegrond

Plattegrond

Schoolreis

Schoolreis
Het Arsenaal

Bezoekadres

Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen
info@arsenaal.com
tel: 0118-415400

Postadres:

Het Arsenaal
Postbus 345
4380 AH Vlissingen