Het Arsenaal

Bestel je tickets online en bespaar 10%

Koop je ticket »

Bedrijfsuitje

De leukste en origineelste bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en bedrijfspresentaties

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een origineel bedrijfsuitje bij Het Arsenaal. Een personeelsuitstapje maken in een sfeervolle omgeving? Tijdens het diner griezelen in het piratenhol? Een receptie in een tropische onderwaterwereld? Dat kan!

Bij Het Arsenaal viert je jouw bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileumavond of receptie in stijl. Voor een heerlijk menu of lunch wordt gezorgd. Je hebt nergens om kijken naar en kunt onbezorgd genieten. Het Arsenaal is geschikt voor feestelijke bedrijfsevenementen van 20 tot 2500 personen.

Binnen een kwartier rijd je vanaf Het Arsenaal naar Middelburg. Hierdoor zijn er verschillende invullingen aan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje te geven zoals een bezoek aan Het Arsenaal in combinatie met een bezoek aan andere attracties, teambuildingactiviteiten en/of diverse workshops.

Het Arsenaal is een professionele partner in het organiseren van bedrijfsuitjes en evenementen. Bij het organiseren van een evenement wordt uiteraard rekening gehouden met jouw wensen. We kunnen samen een programma samenstellen, dat precies op het gezelschap en op de doelstelling van de bijeenkomst is toegesneden.

Neem ook eens een kijkje bij het aanbod van bedrijfsuitjes op ons andere park.

Speelpaleis Bambini

Je kunt altijd langskomen om de locatie vrijblijvend te bekijken! 

Hiervoor dien je wel een afspraak te maken. Tel: 0118-415400. 
Voor meer informatie over de mogelijkheden Restaurant 't VoorOnder.

Piratentheater

Piratentheater

Plattegrond

Plattegrond

Schoolreis

Schoolreis
Het Arsenaal

Bezoekadres

Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen
info@arsenaal.com
tel: 0118-415400

Postadres:

Het Arsenaal
Postbus 345
4380 AH Vlissingen